Αποστολές και Επιστροφές προϊόντων

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα αποκλειστικά και μόνο, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Καταστήματα λιανικής πώλησης δεν υπάρχουν.
Όλες οι παραγγελίες στέλνονται με courier.
Η εταιρεία bodypiercing παρέχει ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 19,90 €.
Παραγγελίες μικρότερες από 19,90 € η χρέωση για όλη την Ελλάδα είναι 3,00 €.Επιστροφές

Το www.bodypiercing.gr με τη μεγάλη ποικιλία σε Body Jewelery, διευρύνει διαρκώς την γκάμα επιλογών σας και εμπλουτίζει τις υπηρεσίες του, καινοτομεί για ακόμη μία φορά προσφέροντας πρώτο και αποκλειστικά δικαίωμα επιστροφής προϊόντος, μέσω της νέας καινοτόμας υπηρεσίας 10-Day Returns.
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία που διατίθεται για πρώτη φορά σε online κατάστημα και παρέχει δικαίωμα επιστροφής έως και 10 ημέρες σε όλα τα προϊόντα εκτός από τα σκουλαρίκια και τα προϊόντα του σώματος για λόγους υγιεινής και ασφάλειας!
Τα προϊόντα πρός επιστροφή δεν θα πρέπει να έχουν εμφανή σημάδια χρήσης, να επιστραφούν με την συσκευασία τους και την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά από το www.bodypiercing.gr , έχετε τη δυνατότητα, σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, να επιστρέψετε την παραγγελία σε διάστημα 10 ημερών στα προϊόντα μας.
Για την επιστροφή μπορείτε να απευθυνθείτε στον διαχειριστή του ηλεκτρονικού καταστήματος μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση "admin@bodypiercing.gr". Το ποσό της επιστροφής καλύπτει το κόστος των προϊόντων και όχι τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.
Το ποσό θα κατατεθεί σε λογαριασμό τραπέζης του δικαιούχου εντός 30 εργάσιμων ημερών από την παραλάβή του επιστρεφόμενου είδους. Επισκεφθείτε το www.bodypiercing.gr ενημερωθείτε για την πλούσια ποικιλία μας, αλλά και για τις πιο καινοτόμες online υπηρεσίες και πραγματοποιείστε τις πιο έξυπνες και συμφέρουσες αγορές.